Sökmotoroptimering

FramWeb hjälper dig att öka ditt företags synlighet på Google med sökmotoroptimering.

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering?

Vi hjälper dig och ditt företag att klättra i Googles sökresultat. Vi ser till att du syns där det ger bäst effekt och skapar flest affärer för dig. När vi arbetar med sökmotoroptimering jobbar vi metodiskt för att förbättra dina resultat, vi rapporterar och vidareutvecklar din webb så att du får rätt trafik.

Varför behöver mitt företag jobba med sökmotoroptimering?

Idag Googlas det ungefär 55 miljoner gånger varje dag (i Sverige!) och alltfler använder Google för att hitta produkter eller tjänster. Genom att aktivt arbeta med att arbeta mot vissa sökord och sökfraser kan man arbeta sig uppåt i Googles sökresultat.

SEO

Vi hjälper er att mäta era framsteg och att hitta rätt sökfraser och sökord

Något av det absolut viktigaste när det kommer till sökmotoropimering är att man behöver mäta sina framgångar. Genom att sätta upp spårning på hemsidan kan man ta få data som kan ge ert företag värdefulla insikter. Vi strävar alltid efter att ständigt rapportera de uppmätta reslutat för att ge ert företag bästa möjliga beslutsunderlag för att kunna utveckla er verksamhet.

Vad kostar SEO?

Kostnaden för sökmotoroptimering kan variera kraftigt. De flesta företag som erbjuder sökmotoroperiming erbjuder antingen sökmotor-arbete till ett månadsarvode eller i projektform eller som punkt/engångsinsatser. Väldigt ofta beror priset för sökmotoroptimering på företagets budget och mål.

För mindre företag kan det röra sig om några tusenlappar per månad och för större och medelstora företag så kan det landa på mellan tio tusen kronor upp till tjugo – trettiotusen kronor för månatligt sökmotoropimering-arbete.

Behöver du hjälp med SEO?

Att arbeta med sökmotoroptimering kräver tålamod och långsiktighet. Det kan ta tid innan förändringarna på din hemsida ger resultat och ger dig höga positioner i sökresultaten. Men det kommer att vara värt det.

Organiska klick vs. betalda klick
90%
Klickar på de tre första sökresultaten
75%
Lokal sök
30%
Söker endast 1 eller 2 ord
45%

Vi hjälper företag med sökmotoroptimering i:

Stockholms län:

Jämtlands län:

Gävleborgs län:

Vi berättar hur ni kan skapa tillväxt

FramWeb må vara ett enkelt, litet företag, men är garanterat större än de största när det gäller passionen för webbdesign och webbutveckling.

Kontakta oss för gratis prisförslag

Vi återkopplar till dig inom 24 timmar.